Yrityksen perustamisinfo videoneuvotteluna maanantaisin 14.9., 12.10., 16.11. ja 14.12. klo 9-11. Infot on tarkoitettu kaikille yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Videoneuvottelutilaisuuksiin on ilmoittautuminen oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". Saat muutamaa päivää ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta. Katso lisätiedot esitteestä tästä.

Kevyesti yrittäjäksi -infotilaisuus kevyt- ja sivutoimiyrittäjäksi aikoville ja asiasta kiinnostuneille torstaisin 17.9.; 22.10.; 19.11. ja 17.12. klo 14-16 sekä iltatilaisuuksina torstaina 8.10. ja 26.11. klo 17-19. Tilaisuudet toteutetaan TEAMS-videoneuvotteluna. Tule kuulemaan mitä sivutoimiyrittäminen ja kevytyrittäjyys tarkoittavat ja miten ne eroavat toisistaan. Mikä vaihtoehto sinulle sopii? Katso tilaisuuden esite tästä. Ilmoittaudu oikealla olevasta "ilmoittaudu tapahtumaan valikosta". Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta. 

Minustako yrittäjä -infot alkaville yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille tiistaina 22.9. sekä keskiviikkona 28.10. klo 17-19.30. Toteutetaan videoneuvotteluna. Katso lisätiedot tästä. Ilmoittaudu tapahtumaan sivun oikealla olevasta valikosta "ilmoittaudu tapahtumaan".

Yrittäjäkoulutustarjonta Etelä-Pohjanmaalla
yrittäjäksi aikoville/yritystoimintaa suunnitteleville:
- SEDU aikuiskoulutus, kts. tarjonta täältä.
- Suomen Yrittäjäopisto, kts. tarjonta täältä.
- Into Seinäjoki Oy:n tapahtuma ja koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri, jossa näkyvillä myös yrittäjävalmennukset katso tästä ja TE-toimistojen työvoimapoliittisen koulutustarjonnan näet täältä.
- Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin koulutuskalenteri täältä.
- Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien koulutukset ja tapahtumat täältä.