TAPAHTUMAT

Infot ja koulutukset aloittavalle yrittäjälle

Infot ja koulutukset aloittavalle yrittäjälle

Yrittäjänä -markkinat Tuurin kyläkaupalla Alavudella lauantaina 19.11.2022 klo 10-13.30.  Tule kuulemaan ja katsomaan alkavien yrittäjien, yritystoimintaa suunnittelevien ja yrittäjänä jo toimivien palvelutarjontaa ja tietoiskuja. Katso ohjelma tästä. Vapaa pääsy, ei ilmoittautumista. Tilaisuuden esite.

Yrityksen perustamisinfo perjantaisin 2.9., 7.10., 11.11. ja 9.12. klo 14-16. Toteutetaan Teams-videoneuvotteluna. Infot on tarkoitettu kaikille yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Ilmoittautumiset viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 16 mennessä sivun oikean reunan ”ilmoittaudu tapahtumaan valikosta”. Saat myöhemmin sähköpostiisi linkin, mistä pääset tapahtumaan. Katso perustamisinfojen tarkempi esite tästä.

Kevyesti yrittäjäksi® -infotilaisuus kevyt- ja sivutoimiyrittäjäksi aikoville ja asiasta kiinnostuneille torstaina 8.9., 13.10. ja 17.11. sekä tiistaina 20.12. klo 15-17. Toteutetaan Teams-videoneuvotteluna. Tule kuulemaan mitä sivutoimiyrittäminen ja kevytyrittäjyys tarkoittavat ja miten ne eroavat toisistaan. Mikä vaihtoehto sinulle sopii? Tilaisuuksissa on myös Omapaja Oy:n laskutuspalveluiden sekä OP Kevytyrittäjäpalveluiden esittelyt. Ilmoittautumiset viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Ilmoittaudu oikealla olevasta ”ilmoittaudu tapahtumaan valikosta”. Saat ennen tapahtumaa sähköpostiisi linkin, josta pääset seuraamaan tilaisuutta. Tapahtumaesitteen näet tästä.

Minustako yrittäjä -ilta Lapualla tiistaina 29.11. klo 17-19. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja tarkoitettu kaikille alkaville yrittäjille, yritystoimintaa suunnitteleville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Katso esite ja ohjelma klikkaamalla paikkakunnan nimeä. Ilmoittautumiset sivun oikealla laidalla olevasta ”ilmoittaudu tapahtumaan valikosta”. 

Yrittäjäkoulutustarjonta Etelä-Pohjanmaalla
yrittäjäksi aikoville/yritystoimintaa suunnitteleville:
– SEDU aikuiskoulutus, kts. tarjonta täältä.
– Suomen Yrittäjäopisto, kts. tarjonta täältä.
– Into Seinäjoki Oy:n tapahtuma ja koulutuskalenteri täältä.
– Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston tapahtumakalenteri, jossa näkyvillä myös yrittäjävalmennukset katso tästä ja TE-toimistojen työvoimapoliittisen koulutustarjonnan näet täältä.
– Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin koulutuskalenteri täältä.
– Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien koulutukset ja tapahtumat täältä.               –  Seinäjoen ammattikorkeakoulun yrittäjille ja yrityksille suunnatut koulutukset ja tapahtumat täältä.

Ilmoittaudu tapahtumaan